Image

Brostaden hyr ut i Globenområdet

Uthyrning Brostaden har tecknat hyresavtal om 1 066 kvadratmeter med Swedol i Slakthusområdet.
Publicerad den 14 September 2015
Annons
Image

Swedol är en yrkeshandelskedja med ett sortiment inom bland annat verktyg, maskiner och arbetskläder. De öppnar sin butik på Slakthusgatan 20 i oktober.

– Vi satsar på tillväxt och etablering av en ny butik är ett led i detta. Läget i Slakthusområdet är precis enligt våra önskemål och lokalen kommer att utformas i linje med Swedols nya butikskoncept. Butiken blir en expressbutik, i enlighet med vår nya etableringsmodell, säger Clein Johansson Ullenvik, vd på Swedol.

– Vi välkomnar Swedol AB som hyresgäster hos oss i Slakthusområdet. Läget kommer passa deras verksamhet perfekt. Området som håller på att utvecklas från renodlat verksamhetsområde till en stadsdel för bostäder, handel och kultur kommer vara ett spännande område att vara etablerad i framöver, säger Anders Nilsson, vd på Brostaden.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Riksbyggens vd Johanna Frelin om problemen på bostadsmarknaden

Bolag Under tredje kvartalet sålde Riksbyggen 232 bostadsrätter vilket är en ökning med 14 procent jämfört med samma period förra året. Riksbyggens vd Johanna Frelin beskriver marknadsläget för Fastighetssverige. Samtidigt som de själva utvecklas starkt så menar hon att det finns stora problem på den svenska bostadsmarknaden. Här är de förändringar som företaget vill se: "Finns ett stort underliggande behov av bostäder i Sverige".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY