Image

Alm byggstartar exklusivt bostadsprojekt i Danderyd

Bygg Alm Equity byggstartar nu projektet BRF Kevinge Strand vid Stockholms golfklubb i Danderyd.
Publicerad den 14 November 2012

Projektet omfattar cirka 2 000 kvadratmeter bostadsarea. Byggnationen utförs på totalentreprenad av Kungsfiskaren, ett helägt dotterbolag till Peab, och beräknas vara klart för inflyttning första kvartalet 2014. Ansvarig mäklare är Svensk Fastighetsförmedling i Danderyd.

- Vi är väldigt glada att intresset för Kevinge Strand har varit stort och det är roligt att vi kan byggstarta ytterligare ett projekt under hösten 2012. Projektet i Danderyd är unikt på flera sätt och har arbetats fram i nära samarbete med Stockholms Golfklubb, Danderyds kommun, arkitekt Thomas Sandell och Kungsfiskaren. Tillsammans har vi format ett bostadsprojekt med hög arkitektonisk höjd som väl vänder sig till en lägets målgrupp, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity AB.

Gemensamt för alla lägenheter är tillgång till generösa uteplatser, balkonger eller terrasser som vetter mot sydväst. Interiört karakteriseras lägenheterna av exklusiv design, stora fönsterpartier, öppna planlösningar och golv av ask i heltilja.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Svensk Fastighetsförmedling på Branschguiden

Svensk Fastighetsförmedling har koll på kommersiella fastighetstransaktioner

Som en del av Sveriges största oberoende mäklarkedja ger vi våra kunder alla de fördelar som ett rikstäckande företag har i form av support och tillgänglighet. Vi har gedigen erfarenhet av kommersiella fastigheter och våra medarbetare är specialiserade inom sina respektive områden.

Funderar du på att köpa eller kommersiella fastigheter?

Om du har planer på att köpa eller sälja kommersiella fastigheter kan vi hjälpa dig med värderingen och vi diskuterar gärna en eventuell försäljning uta...

Läs mer om Svensk Fastighetsförmedling på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Göteborg växer mest i hela Sverige: "Bostäderna är den svaga länken"

Bostäder Igår, tisdag, publicerade SCB nya siffror för deras prognos för hur mycket städerna kommer växa i befolkningsmängd de kommande åren. I topp ligger Göteborg, som kommer växa med över 16 000 invånare. För huvudstaden är den siffran bara 10 000. Men att vara den staden som ska växa mest ställer också större krav på kommunen. Det menar Christina Heikel som är stadsutvecklingsansvarig på Västsvenska Handelskammaren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige