Image

Alm byggstartar på Lidingö

Bygg/Arkitektur Alm Equity byggstartar 221 lägenheter i Larsberg på Lidingö.
Publicerad den 23 Oktober 2013

Alm Equity har byggstartat bostadsprojektet Fyrlotsen (ägarandel 47,4 procent) i Larsberg, Lidingö bestående av nybyggnation av 29 lägenheter samt ombyggnation och Rot-renovering av 192 befintliga lägenheter.

Fyrlotsen är del av det förvärv som gjordes 2010 då Alm Equity förvärvade Fyrvaktaren 1 av John Matsson Fastighetsföretagen AB. Alm Equity har sedan tidigare färdigställt bostadsprojektet Lidingöfyren bestående av 109 bostadsrätter.

- Larsberg är ett område på frammarsch och projektets lägenheter - mestadels små ettor - är perfekta för efterfrågan med hänsyn till bland annat studenter och unga vuxna, säger Joakim Alm, vd på Alm Equity.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige