Image

Alm bostadiserar i Sundbyberg

Bygg/Arkitektur Alm Equity har byggstartat projekt BRF Lampfabriken i centrala Sundbyberg, kvarteret Rosengatan/Prästgårdsgatan. Projektet omfattar cirka 6 500 kvadratmeter fördelat på 14 lokaler och 71 lägenheter. Byggnationen utförs pa? totalentreprenad av Peabs dotterbolag Kungsfiskaren. Ansvarig mäklare a?r Fastighetsbyrån i Sundbyberg.


Peab får uppdrag värt 150 miljoner i Stockholm

Bygg/Arkitektur Peabs dotterföretag Kungsfiskaren har fått uppdraget att bygga om en kontorsfastighet till lägenheter vid Gärdet i Stockholm. Beställare är Aros Djurgården Gärdet Ekonomisk förening och kontraktssumman uppgår till cirka 150 miljoner kronor.


Aros bygger 103
lägenheter på Gärdet i Stockholm

Bygg Aros Bostad har påbörjat om- och tillbyggnationen av fastigheten Tegeludden 17 på Gärdet i Stockholm. Fastigheten förvärvades från Gamla Livförsäkrings AB SEB Trygg Liv hösten 2010. Peab-bolaget Kungsfiskaren har anlitats som totalentreprenör för om- och tillbyggnaden.


Alm byggstartar exklusivt bostadsprojekt i Danderyd

Bygg Alm Equity byggstartar nu projektet BRF Kevinge Strand vid Stockholms golfklubb i Danderyd.


Kungsfiskaren bygger åt Nobelgästerna

Bygg Kungsfiskaren, ett dotterbolag till Peab, har fått i uppdrag att rusta upp delar av Grand Hôtel i Stockholm. Uppdraget omfattar en totalrenovering av hotellets tredje våning med 19 sviter, rum, korridorer och hisshallar.


Peab-bolag får Stockholmsorder
värd 170 miljoner kronor

Bygg Kungsfiskaren, ett dotterbolag till Peab, har fått uppdrag att bygga om Västberga låghus åt Svenska Bostäder. Uppdraget omfattar fem kvarter och 195 lägenheter samt 25 lokaler. Entreprenaden är en samverkansentreprenad med en kontraktssumma på cirka 170 miljoner kronor.