Image

Kungsfiskaren bygger åt Nobelgästerna

Bygg Kungsfiskaren, ett dotterbolag till Peab, har fått i uppdrag att rusta upp delar av Grand Hôtel i Stockholm. Uppdraget omfattar en totalrenovering av hotellets tredje våning med 19 sviter, rum, korridorer och hisshallar.
Publicerad den 13 Augusti 2012

Upprustningen ska vara klar till Nobelgästernas ankomst i början av december, och är en del av Grand Hôtels satsning på att bli ett av de tio bästa hotellen i Europa.

– Det är med stolthet vi tar oss an arbetet med att rusta upp en av Stockholms klenoder. Kraven på utförandet är hög. Vårt arbete är att varsamt kombinera de historiska inslagen med modern teknik och nya material av hög kvalitet, säger Roger Holmqvist, arbetschef på Kungsfiskaren.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige