Image

Aros Bostad får markanvisning på Gärdet

Bygg/Arkitektur Aros Bostad har fått en direktanvisning från Stockholms stad avseende fastigheten Ordonnansen 5 på Gärdet.
Publicerad den 22 Januari 2013

Fastigheten är idag bebyggd med bland annat en pumpstation. Anvisningen ligger i direkt anslutning till den av Aros tidigare förvärvade fastigheten Ordonnansen 6, som köptes sommaren 2011 från Fastighets AB Nortull.

Fastigheterna ligger på Gärdet i Stockholm vid korsningen Värtavägen/Fursundsgatan.

Aros Bostad för en nära dialog med Stockholms stad avseende utveckling av de båda fastigheterna.

- Vi är mycket nöjda med att kunna kompletteringsförvärva denna fastighet. Att kunna ta ett grepp om helheten tror vi kommer att leda till en bättre slutprodukt och lösning för alla inblandade i närområdet. Detta är ett otroligt bra läge i centrala Stockholm med mycket goda framtida utvecklingsmöjligheter, säger Samir Taha, vd för Aros Bostad.

Relaterade artiklar

Ämnen

Aros Bostad på Branschguiden

Aros Bostad är ett partnerägt fastighetsutvecklingsbolag med fokus på utveckling av moderna, funktionella och hållbara bostäder i attraktiva geografiska lägen, med materialval och gestaltning som står sig över tid. Bolaget förvärvar, utvecklar och/eller konverterar kommersiella fastigheter och mark till byggrätter eller färdiga bostäder. Genom att agera långsiktigt, med ansvar för hela värdekedjan, skapas en trygg bostadsaffär för kunderna och en stabil avkastning åt investerarna.

Huvudinvesterare är företrädesvis institutionellt kapital från Första AP-fonden, finlä...

Läs mer om Aros Bostad på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige