Image
Fastigheten Hundkojan 10 i Fosie.
Fastigheten Hundkojan 10 i Fosie. Bild: Alexander Olivera

Wihlborgs förlänger hyresavtal med Bravida

Uthyrning Wihlborgs har tecknat ett nytt avtal med service- och installationsföretaget Bravida i Hundlokan 10 i Fosie om 4 400 kvadratmeter. Under det kommande året kommer lokalerna att genomgå en omfattande ombyggnation med modernisering av kontorslokaler och nya, energieffektiva tekniska installationer.
Publicerad den 8 Februari 2024

Bravida är en av Nordens ledande leverantör av helhetslösningar för service och installation av el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar med cirka 13 000 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Företaget har varit hyresgäst i fastigheten sedan 2010 och när lokalerna nu rustas upp kommer flera av Bravidas egna produkter och lösningar att användas.

Bravidas verksamhet i Malmö omfattar flera olika funktioner; kontor, arkiv, utbildningslokaler, omklädningsrum, lager och plåtverkstad, vilka alla ryms i fastigheten.
– Möjligheten att samla alla funktioner under samma tak och närheten till Inre ringleden är viktiga kriterier för oss, vilket gör fastigheten fortsatt perfekt för oss. Vi har arbetat efter ledorden ljus, närhet och energi när vi planerat för ombyggnaden och ser fram emot att välkomna medarbetarna tillbaka till fräscha och energieffektiva lokaler i början av nästa år, säger Mattias Norlander, regionchef för Bravida.
– Ombyggnaden av Hundlokan 10 är ett bra exempel på hur vi tillsammans med hyresgästen kan göra stora, positiva och hållbara förändringar i befintligt bestånd. Vi är också glada att över att få fortsätta samarbetet med Bravida, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige