Image

White öppnar i två nya länder

Bolag Sedan tidigare har White åtta kontor i Sverige och två i Danmark. Nu öppnar arkitektbolaget också i Oslo och London.
Publicerad den 2 Mars 2012

– Våra utländska kunder vill ha oss på plats. Vi fortsätter vår strategi att etablera oss på den internationella marknaden. Ett trumfkort är vår dokumenterade särställning inom miljö och hållbarhet, men även vårt sätt att driva en process i dialog med samtliga intressenter, från byggherren till brukaren. Det är en effektiv modell som uppfattas som närmast revolutionerande i till exempel England, säger vd Monica von Schmalensee.

Storbritannien och Norge är två marknader där White vunnit stora uppdrag i konkurrens med flera av världens ledande arkitektföretag. Förenklat handlar det i Norge om skolor och bostäder, och i Storbritannien om stadsförnyelse i större skala.

Keith Boxer, britt som i många år varit konsult för White blir ansvarig för England, och Johan Lundin, kontorschef i Göteborg, ansvarar för etableringen i Norge.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige