Image

Victoria Park hyr ut på långa avtal i Rosengård

Uthyrning Victoria Park har tecknat tioåriga hyresavtal med Malmö Barnomsorg AB och Nida Barnomsorg HB för förskoleverksamheter på Herrgården i Rosengård, Malmö.
Publicerad den 12 Juni 2013
Annons
Image
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park
Greg Dingizian.

Hyresavtalen omfattar lokaler på totalt cirka 1 200 kvadratmeter till ett hyresvärde om drygt 1,5 miljoner kronor. Avtalen är villkorade av att brukarna får bygglov. Lokalerna är idag tomställda och renoveringsarbete startar nu i sommar med beräknad öppning till hösten respektive vintern 2013.

- Vi ser mycket positivt på att vi tecknat avtal med aktörer inom barnomsorg som har stadsdelen Rosengård i fokus. Med de tre nya förskolorna på Herrgården adderas mervärden för både stadsdelen och våra boende, säger Greg Dingizian, vd för Victoria Park.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY