Image
Taco Bar och Best of Brands öppnar i Kompassen.
Taco Bar och Best of Brands öppnar i Kompassen. Bild: Vasakronan

Två nya hyresgäster i Kompassen

Uthyrning 2016 etablerar sig ytterligare två nya koncept i Kompassen i Göteborg. Det är texmex-kedjan Taco Bar och multibrandbutiken Best of Brands som till våren respektive sensommaren 2016 slår upp sina dörrar.
Publicerad den 23 November 2015
Annons
Image

Uthyrningarna är de senaste i raden av uthyrningar som gjorts av Vasakronan i Kompassen och kvarteret runtomkring under året. I somras etablerade sig den internationella skönhetskedjan Sephora i Göteborg, bara ett stenkast från Kompassen.
Till våren 2016 öppnar även Superdry sin första fristående butik i Göteborg i Kompassen. Som granne får de nu ytterligare två nykomlingar – Taco Bar och Best of Brands.

Kristina Pettersson Post, regionchef på Vasakronan, är inte förvånad utan konstaterar att uthyrningen av förstklassiga butikslokaler i Göteborg går bra.

- Efterfrågan på moderna butikslokaler i bästa läge är hög och utbudet relativt begränsat. Det är en effekt av att vi ser att etablerarna satsar och verkligen letar lägen. I Kompassen hittar man detta. Det råder helt klart lite av ett högtryck för den här typen av objekt just nu, säger hon.

Taco Bar hyr 132 kvadratmeter på Kyrkogatan 37 och när restaurangen öppnar till påsk 2016 kommer man att kunna erbjuda cirka 75 sittplatser. Best of Brands hyr 1 300 kvadratmeter på Fredsgatan 12.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY