Image

Trio lämnar Nordier

Karriär I och med att Nordier slår ihop två affärsområden lämnar tre medarbetare bolaget.
Publicerad den 17 Maj 2013

Det är James Mehks, Joakim Wallstén och Mattias Bäckman som nu lämnar Nordiers uthyrningsverksamhet.

Det var på hösten 2009 som Nordier rekryterade fyra personer från Jones Lang Lasalles uthyrningsteam. Anledningen var att man då inledde en satsning på uthyrning i det nya bolaget Nordier Leasing. De fyra var Mattias Bäckman, Jimmie Hall, Joakim Wallstén och James Mehks.

Jimmie Hall lämnade Nordier i höstas för att starta det egna bolaget Treal, och nu lämnar alltså även Bäckman, Wallstén och Mehks bolaget.

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY