Image

Nordier slår ihop affärsområden – chef tillsatt

Bolag Magnus Hammar blir chef för Nordiers hela uthyrningsverksamhet efter att bolaget slagit ihop de båda affärsområdena för kontor och retail och logistik. Magnus Hammar rekryterades till Nordiers nya satsning på retail och logistik så sent som för ett par månader sedan.
Publicerad den 17 Maj 2013

Det var tidigare i våras som Nordier inledde sin satsning på retail och logistik i det nya bolaget Nordier Retail & Logistics. Magnus Hammar och Mikael Karlsson, båda från CBRE, knöts som partner till det nya bolaget.

Nu slår man ihop det nya affärsområdet med det för kontor och i och med det lämnar tre personer Nordier (läs mer i separat artikel).

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY