Image

Nordier i handels- och logistiksatsning

Karriär Nordier inleder en satsning inom handel och logistik och knyter till sig Magnus Hammar och Mikael Karlsson från CBRE.
Publicerad den 22 Mars 2013

Hammar och Karlsson kommer att bli partners i det nybildade bolaget Nordier Retail & Logistics AB. Verkställande direktör för det nya bolaget blir Magnus Hammar.

- Målet är att etablera oss som en av de allra främsta aktörerna även inom detta segment. Teamet har redan visat att de är några av de mest anlitade personerna inom segmentet och i takt med ökande professionalism från beställarsidan och minskande marginaler i en allt mer konkurrensutsatt bransch tror vi timingen är god för en satsning på de bästa rådgivarna, säger Andreas Eneskjöld, CEO på Nordier Property Group.

Hammar och Karlsson har tillsammans över 20 års erfarenhet av handels- och logistikuthyrning samt transaktionsrådgivning inom segmentet.

- Vi har lyckats mycket väl med vår rådgivning under 2012 där vi haft en avslutsfrekvens på försäljningsuppdrag om 85 procent samt hyrt ut 55 000 kvadratmeter lokaler. Jag är mycket glad att vi kan satsa på ytterligare ett bolag med två seniora partners i vår strävan att bygga upp ett ännu starkare varumärke inom fastighetsrådgivning, säger Andreas Eneskjöld.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY