Image

Nordier rekryterar ytterligare fyra medarbetare

Karriär Utöver handels- och logistiksatsningen har Nordier knutit till sig ytterligare fyra medarbetare inom uthyrning och transaktioner.
Publicerad den 22 Mars 2013

De fyra är Cecilia Carlstedt, John Larsson, Stefan Rudloff samt Pegah Abedini.

Cecilia Carlstedt ansluter till Nordier som projektledare inom uthyrning på Stockholmskontoret.

Hon har tidigare arbetat som uthyrare på Vasakronan samt varit försäljningschef på Erik Olsson fastighetsförmedling och har en examen inom Lantmäteri från KTH.

John Larsson arbetar som projektledare inom uthyrning på Nordiers Malmökontor. Han har tidigare varit säljare på Datscha samt visningsvärd för JM och har en kandidatexamen från Malmö Högskola.

Stefan Rudloff arbetar som analytiker på Nordiers Malmökontor. Han har studerat International Management i Augsburg, Tyskland, och i Luleå. Hans fokus ligger på tyska institutionella och privata investerare, vilka har intresse av att expandera befintliga eller utveckla nya portföljer inom Norden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Vi är en partnerägd fastighetsrådgivare aktiv på den svenska fastighetsmarknaden. Nordiers verksamhet omfattar tre olika affärsområden: transaktion, värdering samt uthyrning och utveckling. Vi erbjuder kvalificerad rådgivning och deal-making för såväl fastighetsägare och investerare som entreprenörer. Vår approach kännetecknas av att våra seniora partners är djupt involverade i alla projekt. Det gör skillnad.

Nordiers transaktionsteam är aktiva i alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige, även på illikvida delmarknader. Vi arbetar alltid i små team,...

Läs mer om Nordier Property Advisors AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här många affärer ska Serafim göra i år

Bolag Serafim gjorde två förvärv precis före årsskiftet. Fastighetssverige frågar företagets vd Rickard Jacobsson vad de planerar framöver. Här ska de växa. Vi undrar också om det kan bli aktuellt med en börsnotering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY