Image
SLP tecknar nytt avtal i Landskrona.
SLP tecknar nytt avtal i Landskrona. Bild: SLP

SLP tecknar hyresavtal med Seafrigo Nordic

Uthyrning SLP har tecknat ett hyresavtal med logistikföretaget Seafrigo Nordic avseende cirka 1 800 kvadratmeter på fastigheten Kronan 4 i Landskrona med direkt närhet till E6:an. Årshyran uppgår till 1,6 miljoner kronor och är fullt indexerad.
Publicerad den 17 April 2023

Inflyttning är planerad till 1 juni 2023 och avtalet löper till 31 oktober 2026. I nuläget pågår en certifiering enligt Miljöbyggnad Silver för fastigheten.
– Seafrigo Nordic är en befintlig hyresgäst i en annan av våra fastigheter och vi är mycket glada över att de valt att växa vidare med oss, säger Peter Strand, vd för SLP.
– SLP är en flexibel och professionell fastighetsägare som vi kan växa med. Dessutom är deras fokus på hållbarhet viktigt för oss, säger Peter Jönsson, vd för Seafrigo Nordic.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

EU-satsning för energieffektiva bostäder testas i Göteborg

Energi/miljö Ett nytt EU-projekt, ThumbsUp, ska utveckla och demonstrera energilagringslösningar i bostäder. Projektet, som involverar 19 företag, universitet och forskningscentra, koordineras av Veolia i Spanien, medan svenska Johanneberg Science Park samordnar hur lösningen ska testas. Detta sker i Göteborg på HSB Living Lab, en av tre demonstrationsplatser.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige