Image

Savills växer inom uthyrning

Bolag Savills fortsätter att förstärka inom uthyrning genom att anställa Ellen Reichard till uthyrningsavdelningen i Stockholm.
Publicerad den 18 November 2015
Ellen Reichard blir ny uthyrare på Savills. Bild: Savills
Ellen Reichard blir ny uthyrare på Savills.

Ellen Reichard kommer närmast från Datscha där hon har varit Key Account-ansvarig med mycket goda säljresultat. Hon är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat med transaktioner på bland annat NAI Svefa.

- Jag ser fram emot att få arbeta med uthyrning på ett internationellt bolag. Att få ingå i ett företag med entreprenöriell anda som satsar och växer inom alla affärsområden känns också mycket spännande, säger Ellen Reichard.

- Ellen har bred fastighetskompetens och ett stort nätverk inom branschen. Hon är kvalitetsdriven, serviceinriktad och har starkt kundfokus, vilket stämmer väl överens med vår företagskultur, säger Gabrielle Hemmerlind, chef Uthyrning på Savills i Sverige.

Savills Uthyrning består efter Ellen Reichard tillträde av åtta personer, varav fem i Stockholm och tre i Göteborg. Det är två mycket starka team med korta beslutsvägar och ett starkt personligt engagemang för utmanande uppdrag. Expertisen omfattar projektuthyrning, retail leasing, uthyrning av kontor, lager och logistik samt avvecklingsuppdrag,
Ellen Reichard kommer att arbeta med projektuthyrning och ansvara för ett urval av Savills kunder. Hon tillträder sin tjänst i januari 2016.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige