Image

Savills får uthyrningsuppdrag av Hemsö

Uthyrning Savills har fått i uppdrag av Hemsö att hyra ut vakanser i fastigheten Tegen 6 i Solna, mest känd för att inhysa polisen och Solna tingsrätt som de stora hyresgästerna.
Publicerad den 23 November 2015

Savills nya uppdrag går ut på att tillsammans med Hemsö hyra ut vakanser i fastigheten Tegen 6. Fastigheten ligger på Sundbybergsvägen 7 i Solna och har för närvarande en sammanlagd vakans om cirka 4 000 kvadratmeter.

Hemsö köpte fastigheten för cirka ett år sedan av Niam. Några av de större hyresgästerna i fastigheten är Polisen och Solna tingsrätt.

Arbetet är redan i full gång och ett fint visningskontor står klart. Såväl Solna som området i sig, Skytteholm, är attraktivt. Ett särskilt plus är att hyresgästerna i fastigheten har nära till spårbunden kommunikation.

– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet att ansvara för uppdraget och det känns roligt att få jobba i Solna igen,, säger Gabrielle Hemmerlind, chef för Uthyrning Savills i Sverige.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige