Image

Savills hyr ut konferens- och restauranglokaler på Östermalm

Uthyrning Savills retail-team hyr ut den sista ytan på Sturegatan 15 till restaurang- och konferensaktören Stockholm Meeting Selection.
Publicerad den 2 December 2015

Lokalen på cirka 1 000 kvadratmeter innehåller moderna ytor för både möten och restaurangverksamhet. Fastigheten samägs av fackförbundet ST och Officersförbundet genom bolaget Stoff AB.

- Att få in en restaurang- och konferensaktör i huset kommer att lyfta hela fastigheten och bli en tillgång även för våra befintliga hyresgäster. Vi är glada över att få Stockholm Meeting Selection som hyresgäst och är mycket nöjda med att Savills har kunnat bistå med att driva affären och förhandla fram ett långsiktigt och värdefullt avtal, säger Stefan Lindhoff, vd på Stoff AB.

Stockholm Meeting Selection driver sedan tidigare åtta hotell- och konferensanläggningar i Stockholmsområdet, bland andra Ulfsunda Slott och musikslottet Hesselby Slott.

- I och med detta avtal är fastigheten fullt uthyrd och det känns bra att vår dedikerade Retail-konsult Alexander Larsson ansvarade för att förhandla fram detta avtalet med berörda parter, säger Gabrielle Hemmerlind, chef för Uthyrning Savills i Sverige.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Hovrätten: Skottlossning och termosbomber är inte skäl till vräkning

Juridik Besittningsrätten ska vara stark. Men hur stark får den vara? Den frågan kan man ställa sig efter Svea hovrätts dom där MKB försökt vräka en hyresgäst i Malmö. De boende i lägenheten har kopplingar till kriminella nätverk konstaterar både hyresnämnden och hovrätten. Trots det tolkas hyreslagstiftningen som att det inte går att vräka hyresgästerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige