Image

Savills får uthyrningsuppdrag i Victoria Tower

Uthyrning Call Tower Invest ger Savills uppdraget att hyra ut lediga ytor i Victoria Tower i Kista. Byggnaden ligger i anslutning till Kistamässan och har för närvarande cirka 2 000 kvadratmeter ledig kontorsyta.
Publicerad den 4 November 2015

Victoria Tower byggdes 2011 och har totalt 35 våningar, varav de tio översta innehåller kontor, om totalt cirka 5 000 kvadratmeter. Resten av huset är hotell, som drivs av Scandic Hotels. Victoria Tower är 120 meter högt och därmed den näst högsta byggnaden i Stockholm, efter Kaknästornet.

- Vakansgraden i Kista är relativt hög, men vi har lång och god erfarenhet av hyresmarknaden i området. Det är mycket stimulerande att få arbeta med den här fastigheten som har kontor med hög standard och unik utsikt, säger Gabrielle Hemmerlind, chef för uthyrning på Savills.

Savills ser det också som en styrka att Kista Meeting Point arbetar aktivt för att få fler hyresgäster.

- Vi har dessutom ytterligare idéer kring uthyrning som vi kommer att diskutera med kommun, fastighetsägare och andra intressenter framöver, säger Gabrielle Hummerlind.

Call Tower Invest AB ägs av Arthur Buchardt.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Så sätts rätt team med unikt rekryteringsarbete

Presenteras av Fastighetsägarna Service

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Skanska ruvar på nya bostäder och kontor i Västra Hamnen

Bygg/Arkitektur Bolaget vill riva delar av den befintliga bebyggelsen på platsen och utveckla kvarteret med bland annat ny bostads- och kontorsbebyggelse. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige