Image

Rikshem köper i Malmö

Transaktioner Rikshem köper en bostadsfastighet i Slottsstaden i Malmö med 199 lägenheter och en total uthyrningsbar yta om 11 700 kvadratmeter. Säljare är Hyresbostäder i Malmö AB och tillträde sker i slutet av april.
Publicerad den 21 April 2015
Rikshem köper en bostadsfastighet i Slottsstaden i Malmö av Hyresbostäder i Malmö AB. Bild: Rikshem
Rikshem köper en bostadsfastighet i Slottsstaden i Malmö av Hyresbostäder i Malmö AB.

– Endast två månader efter vår senaste affär i Malmö förvärvar vi alltså nu ytterligare cirka 200 lägenheter, vilket visar på vår intention att växa ytterligare i regionen, säger Ilija Batljan, vice vd och chef för affärsutveckling på Rikshem.

Fastigheten ligger i Slottsstaden, intill villaområdet Bellevue och Mellanhedsparken och innehåller bostadslägenheter och lägenheter för äldre. Rikshem äger sedan tidigare både vårdhem, hyresfastigheter och studentboende i Malmö-området, samt fastigheter på Möllevången.

– Förvärvet är helt i linje med våra ambitioner att fortsätta växa i hög takt i tillväxtregioner, säger Ilija Batljan.


- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills IM stärker teamet – rekryterar från Blackrock: "Fantastisk möjlighet"

Bolag Savills IM fortsätter stärka sitt team. Den gången är det Johan Bark som ansluter från Blackrock och tar rollen Head of Client Capital, Nordics. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade med rollen och vad han hoppas åstadkomma, vad han tar med sig från Blackrock och var han ser Savills IM i Norden framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY