Image
Marie Teike.
Marie Teike. Bild: Marie Ullnert

Platzer rekryterar Marie Teike som ny affärsutvecklingschef

Bolag Marie Teike rekryteras som ny affärsutvecklingschef till Platzer Fastigheter med start i augusti 2024. Hon kommer närmast från en roll som fastighetsutvecklingschef på Lansa Fastigheter.
Publicerad den 24 April 2024

Platzer rekryterar Marie Teike till rollen som affärsutvecklingschef. Hon har mer än 20 års erfarenhet av fastighets- och byggbranschen och kommer närmast från en roll som affärsutvecklingschef på Lansa Fastigheter. Marie Teike har tidigare jobbat på Platzer som chef projekt samt som affärsutvecklare och dessförinnan som fastighetschef och projektledare i olika bolag.

Marie Teike kommer tillsammans med organisationen fortsätta bygga Platzers investeringsportfölj utifrån bolagets vision, affärsidé och marknadsläge. Hon kommer att ingå i Platzers koncernledning och rapportera till vd.
– Jag är glad att få välkomna Marie Teike till oss på Platzer och ser fram emot att tillsammans med henne och koncernledningen leda bolaget framåt. Marie har ett starkt affärsdriv, ett strategiskt fokus och ett modernt ledarskap. Rekryteringen innebär att vi nu vässar vårt framgångsrika team med ytterligare affärsfokus, säger Johanna Hult Rentsch, vd på Platzer.
– Platzer är ett bolag som jag aldrig slutat att brinna för. Jag ser fram emot att få leda arbetet med att både initiera nya affärer och vidareutveckla det befintliga fastighetsbeståndet inom såväl kontorssegmentet som inom industri och logistik. Jag ser även fram emot att få bidra med min bredd i strategiska frågor i koncernledningen, säger Marie Teike, ny affärsutvecklingschef på Platzer.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige