Image

Pandox rekryterar

Bolag Hotellfastighetsbolaget Pandox har utsett Anders Berg till Head of Communications and Investor Relations och Camilla Weiner till Head of Sustainability.
Publicerad den 3 Juni 2016

Berg och Weiner tillträder den 19 juni, ingår i ledningsgruppen och kommer att rapportera till vd.

– Med Anders och Camilla får vi ett starkt team inom strategisk kommunikation och hållbarhet. Jag är övertygad om att Anders och Camilla kommer att bidra positivt till Pandox fortsatta utveckling, säger Anders Nissen, vd för Pandox.

Anders Berg är civilekonom med lång erfarenhet från ledande positioner inom finansmarknad och kommunikation och är för närvarande Manager Investor Relations på Pandox AB.

Camilla Weiner är civilekonom med lång erfarenhet från ledande positioner inom kommunikation och hållbarhet och är för närvarande Head of Investor Relations på Pandox AB.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige