Image

Nytt kosmetikmärke etableras i Stockholm

Uthyrning Det spanska kosmetikvarumärket 3INA slår nu upp portarna till sin första butik i Sverige.
Publicerad den 15 September 2016
Annons
Image

JLL har agerat rådgivare åt 3INA (uttalas Mina) under introduktionen på den svenska marknaden.

3INA öppnade sin första butik i London tidigare i februari i år och har sedan dess etablerat sig i länder som Australien, Malta, Grekland, Italien och Sydafrika. Nu har turen kommit till Sverige och kedjan öppnar den 15 september sin första butik i Täby centrum. Den 13 oktober kommer ytterligare en butik att öppna i Kista Galleria. Butikerna är 70 respektive 100 kvadratmeter.

3INAs affärsmodell innebär att de kan skapa och lansera nya produkter på bara fyra månader.

– Att ha denna möjlighet ger oss fördelen att snabbt kunna plocka upp trender och skapa produkter som vi vet att våra kunder kommer älska, säger Mark Eve, medgrundare 3INA.

– Antalet internationella varumärken som etablerar sig på den svenska marknaden är fortfarande rekordhögt. Vi ser ett fortsatt starkt intresse, inte minst ifrån just kosmetikbranschen. 3INA har en nytänkande och imponerande strategi och vi är mycket glada att varumärket nu har valt Sverige som nästa marknad, säger Martin Lindgren, chef över JLL Corporate Solutions i Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige