Image

TGI Fridays till Täby Centrum

Uthyrning Den amerikanska restaurangkedjan TGI Fridays expanderar sin verksamhet i Sverige och slår nu även upp portarna till sin fjärde svenska restaurang – denna gång i Täby Centrum.
Publicerad den 16 Maj 2016
Annons
Image
TGI Fridays öppnar i Täby Centrum Bild: TGI Fridays
TGI Fridays öppnar i Täby Centrum

Invigningen planeras till oktober 2016.

TGI Fridays är en restaurangkedja inom konceptet amerikansk ”casual dining”. Det serveras autentisk amerikansk mat med legendariska drinkar som kännetecknas av TGI Fridays personliga stil. Visionen är att samla människor för att umgås och fira känslan av att det är fredag hela veckan: ”In here it’s always Friday".

– Vi ser med stor spänning fram emot etableringen av TGI Fridays i Täby Centrum, ett köpcentrum som håller högsta klass av shopping och upplevelser. Öppningen blir ett viktigt inslag i vår expansionsfas och vi ser fram emot att välkomna alla centrumets besökare till vår unika Fridays-upplevelse, säger Rajko Mink, vd för TGI Fridays Scandinavia.

– Täby Centrum har sedan tidigare flera restauranger av internationell karaktär, som Caliburger och Vapiano. Med TGI Fridays utökar vi vårt kafé- och restaurangerbjudande och stärker därmed besökarnas upplevelse av en internationell shopping- och mötesplats ytterligare, säger Erika Lundström, centrumchef Täby Centrum.

Restaurangen öppnar vid Täby Centrums stora inomhustorg. Etableringen blir kedjans första svenska restaurang som ligger i ett köpcentrum.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY