Image

Täby centrum återigen valt till Sveriges bästa köpcentrum

Event Tidigare i år utsåg Ncsc Awards Täby centrum till ”Nordens bästa köpcentrum” och hösten 2014 till ”Sveriges bästa köpcentrum”. Nu har centrumet än en gång utsetts till Sveriges bästa köpcentrum 2015.
Publicerad den 26 Oktober 2015
Valt till Sveriges bästa köpcentrum. Bild: Täby centrum
Valt till Sveriges bästa köpcentrum.

I finalen stod Täby centrum mot bland andra Emporia i Malmö och Utopia Shopping i Umeå och nu går centrumet vidare till nordisk final, där man redan är regerande mästare. 

– Det är oerhört kul att vi har fått det här ärofyllda priset för andra året i rad. Vi har verkligen jobbat intensivt med att få Täby centrum till det centrumet det är idag och den här utmärkelsen är ett bevis på att vi lyckats med utvecklingen. Nu hoppas vi kunna försvara vår nordiska titel, säger Erika Lundström, centrumchef för Täby centrum.

Nordic Council of Shopping Centres, Ncsc, har sedan 2007 delat ut pris till det bästa köpcentrumet i Sverige. Motiveringen från Ncsc lyder:

”Genom ett högt tempo i utveckling och förändringstakt har flera nya och uppgraderade koncept lanserats, en kundvänlig parkeringsupplevelse är på plats, torget är en aktiv och välkomnande samlingsplats och centrat erhåller fortsatt stort intresse från kunder och nya hyresgäster.Utmaningar med stora och svåra ytor har centrat på ett kreativt sätt löst tillsammans med sina hyresgäster via en gemensam utvecklingsambition och levererar därmed något nytt och extra till sina kunder även med mer 'traditionella' koncept.Med förflyttning och utveckling av dagligvaruhandelns plats, uttryck och innehåll har vardagskonsumentens behov av snabb och tillgänglig handel lyfts till nya höjder och kompletterar den högklassiga shoppingupplevelsen som resterande delar av centrat levererar på ett utmärkt sätt”

Utmärkelsen innebär även att Täby centrum går vidare till nordisk final där man tävlar om priset som Nordens bästa köpcentrum 2016. Tävlingen avgörs i början av nästa år.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige