Image

Nya butikskoncept till Kista Galleria

Uthyrning Butiker inom kosmetik, sport och köksutrustning öppnar i Kista Galleria under hösten.
Publicerad den 24 Augusti 2016
Annons
Image

Brittiska JD Sports har valt Kista Galleria som sin andra etablering i Sverige och öppnar i slutet av augusti. Det är en 771 kvadratmeter stor butik med bland annat varumärkena Nike, Adidas, Puma, Asics och New Balance. Ytterligare en brittisk aktör, kosmetikkedjan 3INA, öppnar en butik på 100 kvadratmeter. Även norska köksredskapskedjan Kitch’n öppnar ny butik under hösten.

Andra nya butiker som har öppnat under året är Grand Parfymeri och Polarn & Pyret. Nyligen öppnade även Starbucks, Hobbex och Japan Photo.

– Kista Gallerias läge i en viktig knutpunkt för kollektivtrafiken i norr- och västerort och dess placering i ett av Sveriges snabbast växande tillväxtområden är en unik position som attraherar många, säger Magnus Åkesson, regionchef på Citycon.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY