Image

Toppnamnet lämnar Citycon

Bolag Kuggen tar farväl av noterade bolaget efter sex år.


KFC och Ding Thai tar plats i Kista galleria.

KFC öppnar nytt i två av Citycons centrum

Uthyrning Amerikanska KFC öppnar nytt i två av Citycon centrum, i Liljeholmstorgets galleria och i Kista galleria. I det senare öppnar även Ding Thai.


Tobias Rönnberg.

Tobias Rönnberg tar kliv upp på Citycon

Bolag Tobias Rönnberg har utsetts till tjänsten som Vice President, Asset Management Sverige på Citycon. Tobias Rönnberg har arbetat på företaget sedan fem år och ska nu ansvara för att vidareutveckla Citycons sex centrum i Sverige.


Citycons tillträdande vd Henrica Ginström framför Kista Galleria som bolaget nyligen blev 100-procentig ägare till. Obs. Bilden är ett montage.

Det blir Citycons viktigaste uppgifter under nya vd:n

Bolag Citycon får en ny vd när Henrica Ginström, nuvarande COO i bolaget, tar plats i vd-stolen. För Fastighetssverige ger hon sin bild av att ta över som vd, hur hon är som ledare, vad som blir viktigast för Citycon under 2024 och hur hon ser på retailmarknaden framöver.


Henrica Ginström utsedd till ny vd för Citycon

Bolag Styrelsen för Citycon Oyj har utsett Henrica Ginström till ny vd för Citycon från och med den 1 april 2024. Henrica Ginström har arbetat på Citycon i snart 13 år, sedan 2011.


Kista Galleria.

Citycon förvärvar resterande del av Kista Galleria

Transaktioner Citycon är i slutskedet att ta över resterande andel (50 procent) i Kista Galleria i Stockholm. Förvärvet offentliggjordes i samband med företagets årsbokslut. Kanadensiska bolaget CPP Investments säljer sin andel och därmed äger Citycon Kista Galleria till 100 procent.


Kista Galleria.

Citycon hyr ut till gymkedja i Kista Galleria

Uthyrning Gymkedjan Fitness 24 Seven kommer att öppna en anläggning på cirka 1 300 kvadratmeter Kista Galleria under våren 2024.


Liljeholmtorgets Galleria.

Citycon tecknar hyreskontrakt med vårdaktör

Uthyrning Collega är ett omsorgsföretag som erbjuder flera olika tjänster inom socialt arbete. Till våren flyttar Collega in i Vårdhuset i Liljeholmstorget Galleria.


Kista Galleria.

Citycon tänker nytt kring Kista Galleria – så vill de bygga ut

Bygg/Arkitektur Bolaget vill ändra detaljplanen för Kista Galleria för att kunna omdisponera och utöka användningen, det rör sig om en uppskattad volym på minst 60 000 kvadratmeter. Fastighetssverige berättar mer.


Liljeholmtorgets Galleria.

Stockholms stad öppnar bibliotekslabb i Liljeholmstorget Galleria

Uthyrning I höst startar bibliotekslabbet sin verksamhet i Liljeholmstorgets Galleria.
Vi har ett fint samarbete med Stockholms stad och delar ett stort engagemang för Liljeholmen, säger Lotta Moos, centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.


Kista Galleria.

Ny butik öppnar i Kista galleria

Uthyrning Kista Galleria fortsätter att satsa på ett brett utbud av shopping där även hållbarhet är en viktig byggsten. I slutet av september 2023 öppnar Artikel 2 (tidigare Emmaus Stockholm) en helt ny second hand-butik i gallerian där besökare kan hitta allt från kläder och möbler till prylar och leksaker.


My Roussakoff.

My Roussakoff ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum

Bolag Jakobsbergs Centrum får en ny centrumchef då My Roussakoff tar över rodret med start i juli. Hon tar även över som tillförordnad centrumchef för Åkersberga Centrum.


Jesper Holmström, fastighetschef i Kista Galleria.

Citycon hyr ut i Kista Galleria

Uthyrning Kista Galleria fortsätter att satsa på ett brett utbud. Nu får djurägarna en ny butik, då Kista Zoologiska öppnar upp i ny, större butik.


Markanvisningsområdets läge är den tomma gräsytan längst ner till vänster på den här flygbilden över Akalla, med resterande delarna av byggnationen längs Finlandsgatan illustrerar i vitt.

Citycon får markanvisning som Sisab lämnade 2022

Bygg/Arkitektur Projektet styrs om från skola till närmare 500 bostäder med blandade upplåtelseformer. Fastighetssverige berättar mer om Citycons planer i ett av Stockholms största fokusområden.


Jesper Holmström och Niko Paleovrachas.

Jesper Holmström ny fastighetschef för Kista Galleria

Bolag Kista Galleria har fått en ny fastighetschef då Jesper Holmström återvänder till Citycon och tar över rodret för Kista Galleria.


Aqua Dental tar plats i Mölndal galleria.

Aqua Dental öppnar i Mölndal galleria

Uthyrning På lördag öppnar Aqua Dental sin stora tandläkarmottagning i Mölndal Galleria. Etableringen ligger i linje med Citycons strategi att erbjuda besökarna ett större vård- och serviceutbud och förstärker det befintliga utbudet av hälso- och friskvårdstjänster på gallerians övre plan.


Grundarna av Sofra Kolgrill.

Sofra Kolgrill till Jakobsbergs Centrum

Uthyrning Jakobsbergs Centrum får ett nytt tillskott till sitt restaurangutbud då Sofra Kolgrill öppnar upp sina dörrar.


Lotta Moos.

Kappahl expanderar med Kids i Liljeholmstorget Galleria

Uthyrning Kappahl bygger ut sin existerade butik i Liljeholmstorget Galleria med en helt ny del avsedd för barn- och ungdomsmode, Kappahl Kids. Utbyggnaden inleds i januari och nya butiken ska stå klar i mars 2023.


Ruccola öppnar i Åkersberga.

Ny restaurang till Åkersberga Centrum

Uthyrning Åkersberga Centrum får ett nytt tillskott till sitt restaurangutbud då Ruccola öppnat upp sina dörrar idag. Olika typer av pizzor, italienska pastarätter, sallader och andra goda alternativ står på menyn.


Caffè Nero öppnar i Liljeholmstorget galleria.

Ny hyresgäst till Liljeholmstorget galleria

Uthyrning Espressobaserat premiumkaffe med traditionell italiensk rostning har alltid varit kärnan för cafékedjan Caffè Nero. Sedan starten 1997 har Caffè Nero vuxit till över 1000 caféer i elva länder. I december öppnar Caffè Nero ett nytt café i Liljeholmstorget Galleria.