Image
KFC och Ding Thai tar plats i Kista galleria.
KFC och Ding Thai tar plats i Kista galleria. Bild: Martin Källqvist

KFC öppnar nytt i två av Citycons centrum

Uthyrning Amerikanska KFC öppnar nytt i två av Citycon centrum, i Liljeholmstorgets galleria och i Kista galleria. I det senare öppnar även Ding Thai.
Publicerad den 18 Juni 2024

Liljeholmstorget Galleria fortsätter att växa med nya butiker och breddar nu sitt utbud även inom restaurang. Under kommande månader kommer gallerian att få tillskott av KFC, som expanderar med ny restaurang.
– Vår målsättning är att erbjuda vardagsnära handel och service i kombination med ett attraktivt och brett mat- och restaurangutbud då vi vet att våra besökare uppskattar det. Vi är därför mycket glada över att KFC öppnar hos oss. KFC starka matutbud är mycket uppskattat och vi tror de kommer locka både nuvarande och nya kunder att besöka oss säger Lotta Moos, centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

Liljeholmstorget Galleria, som ägs av Citycon, består av närmare 90 butiker, caféer och restauranger, olika typer av service samt ett Vårdhus med vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra verksamheter.

KFC är en amerikansk restaurangkedja med inriktning på kyckling. KFC är en av världens största restaurangkedjor med över 30 000 restauranger. KFC ingår i koncernen Yum! Brands, som också äger varumärken som Pizza Hut och Taco Bell. Alla KFC restauranger i Sverige ägs och drivs av Nordic Service Partners Holding AB (NSP).
– Vi har länge velat komma till Liljeholmstorgets Galleria. Nu har vi äntligen hittat en lokal som gör att vi kan erbjuda vår goda kyckling till alla som befinner sig i närområdet säger Jesper Hollstrand, marknadschef för KFC Sverige.

Även i Kista galleria öppnar KFC en ny restaurang. I Kista breddas även restaurangutbudet med Ding Thai.
– Vår foodcourt M.E.E.T är mycket populär bland våra besökare som uppskattar att vi erbjuder ett 20-tal olika typer av restauranger och matupplevelser. Därför är vi extra glada att utöka utbudet ytterligare med två nya restauranger, KFC och Ding Thai, då deras erbjudande ger ett spännande tillskott till M.E.E.T, säger Jesper Holmström, fastighetschef för Kista Galleria.
– Vi vet att KFC är efterlängtat i Kista. De som tidigare har tagit sig härifrån till våra andra restauranger i Stockholm får nu en betydligt kortare sträcka till vår goda kyckling säger Jesper Hollstrand.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige