Image
My Roussakoff.
My Roussakoff. Bild: Martin Källqvist

My Roussakoff ny centrumchef för Jakobsbergs Centrum

Bolag Jakobsbergs Centrum får en ny centrumchef då My Roussakoff tar över rodret med start i juli. Hon tar även över som tillförordnad centrumchef för Åkersberga Centrum.
Publicerad den 4 Juli 2023

– Åkersberga och Jakobsberg är två centrum med mycket hjärta och stor potential och jag ser framemot att få vara med och utveckla dessa centrum tillsammans med Citycon, säger My Roussakoff, Centrumchef för Jakobsbergs Centrum.

Jakobsbergs Centrum ligger centralt beläget vid pendeltågsstationen i Järfälla. Här kan besökare från hela kommunen ta del av shopping, livsmedel, caféer och restauranger, likaså olika tjänster och service som biblioteket, banker, tandläkare, hälsovård och gym. I höst firar Jakobsbergs Centrum 30 år, någon som också ska uppmärksammas på flera sätt.
– Jag är mycket glad över att välkomna My Roussakoff som vår nya centrumchef för Jakobsberg centrum. Under sin tid som inhyrd centrumkoordinator har My visat en stark drivkraft och ett mycket stort engagemang. Nu som anställd centrumchef kommer My att fortsätta att driva utvecklingen och stärka Jakobsberg centrum, säger Niko Paleovrachas, affärsområdeschef för Citycons samtliga sex centrum i Sverige.

My Roussakoff kommer närmast från en roll som konsult på Frontage/Newsec och det är också i den rollen hon inledningsvis kom till Citycon, som centrumkoordinator. Från juli kliver hon in som centrumchef för Jakobsbergs Centrum. Hon ska också vara tillförordnad centrumchef för Åkersberga Centrum under en övergångsperiod.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige