Image
Liljeholmstorget galleria.
Liljeholmstorget galleria. Bild: Citycon

Ny hyresgäst till Liljeholmstorget galleria

Uthyrning Liljeholmstorget Galleria fortsätter att växa med nya butiker och breddar sitt utbud inom skönhet och mer specifikt koreansk skönhet. Den 30 augusti flyttar Yeppo & Soonsoo in i gallerian.
Publicerad den 26 Augusti 2024

Yeppo & Soonsoo arbetar med att ta skönhetstrender och kulturpärlor från Korea till Norden och hela Europa. Målet för bolaget är att främja innovationer och livsstil för koreansk skönhet, samtidigt som de stödjer anpassningen av sina varumärken till lokala kunders behov.
– För oss handlar koreansk skönhet om mer än bara produkter – det är ett sätt att uttrycka vår passion för kvalitet och innovation. Vi är väldigt glada över att få dela detta med besökarna på Liljeholmstorget Galleria och ser fram emot att skapa en plats där kunderna kan upptäcka och förälska sig i allt som gör koreansk skönhet så speciell. Elisa Ahonpää Kim, Grundare & CEO Yeppo & Soonsoo.

Liljeholmstorget Galleria, som ägs av Citycon, består av närmare 90 butiker, caféer och restauranger, olika typer av service samt ett Vårdhus med vårdcentral, tandläkare och 20-talet andra verksamheter.
– Koreansk hudvård och kosmetik har blivit omåttligt populärt världen över. Vi är därför mycket glada över att kunna erbjuda en hel butik specialiserad på detta område hos oss. Det kommer vara mycket uppskattat av våra kunder och ett bra komplement till vårt skönhetserbjudande säger Lotta Moos, Centrumchef för Liljeholmstorget Galleria.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Miljonprogrammens öde: "Allmännyttan bör byggas färdigt"

Bygg/Arkitektur Rivning av miljonprogrammets fastigheter är en ståndpunkt som ofta kommer upp i debatten. Men i en debattartikel vill nu fem aktörer i stället se en upprustning och en vidareutveckling av de aktuella byggnaderna – genom tillbyggnad och delägarboende.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige