Image
Kista Galleria.
Kista Galleria. Bild: Citycon

Citycon hyr ut till gymkedja i Kista Galleria

Uthyrning Gymkedjan Fitness 24 Seven kommer att öppna en anläggning på cirka 1 300 kvadratmeter Kista Galleria under våren 2024.
Publicerad den 13 December 2023

–Vi är glada att kunna öppna ett stort högklassigt gym i Kista Galleria där medlemmarna kan ta del av både grupp och individuell träning på stora luftiga ytor. Vi vill även tacka Citycons uthyrningsteam och alla involverade parter för en professionellt hanterad uthyrning, säger Philip Nord, Senior Expansion Manager på Fitness 24 Seven i Sverige.

Nya Fitness24Seven kommer att öppna våren 2024 med en anläggning på cirka 1 300 kvadratmeter i Kista Galleria. Gymmet kommer att ha öppet dygnet runt.

–Att kunna erbjuda olika typer av service är en central del i vårt arbete i att göra Kista Galleria allt mer intressant och heltäckande, så att våra besökare kan göra all sin handel och alla sina ärenden på ett och samma ställe. Gym är en självklar del i detta arbete och därför är vi extra glada och stolta över att kunna välkomna gymkedjan Fitness 24 Seven till oss, säger Jesper Holmström, Centrumchef för Kista Galleria.

Kista Galleria ligger i Järvaområdet i Stockholm.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige