Image

Ny regionchef på Fortifikationsverket

Bolag Jan Zetterman, som senast kommer från Huge fastigheter, har rekryterats som ny regionchef för region Öst med säte i Stockholm.
Publicerad den 4 Februari 2016
Jan Zetterman blir ny regionchef på Fortifikationsverket. Bild: Fortifikationsverket
Jan Zetterman blir ny regionchef på Fortifikationsverket.

Jan Zetterman har en mångårig bakgrund inom förvaltning, byggnation och ledarskap. Han har 16 års erfarenhet från fastighetsbranschen och är utbildad byggnadsingenjör, STI, och vidareutbildar sig nu genom att ta en Master of Business Administration (MBA).

- Jag har genom mina år på Huge Fastigheter skaffat mig en stor bredd inom fastighetsförvaltning genom att förvalta allt från ishallar, skidbackar, badhus till skolor och bostadshus. Jag har också skaffat mig en lång erfarenhet som chef och ledare. Med denna erfarenhet i bagaget hoppas jag kunna bidra till Fortifikationsverkets fortsatta utveckling, säger Jan Zetterman.

Fortifikationsverket förvaltar ett av landets största fastighetsbestånd med en stor variation av lokaler för kontor, utbildning, förråd men även flygplatser, hamnar och vidsträckta övnings- och skjutfält och hemliga försvarsanläggningar. Verket bidrar genom sina fastigheter till landets försvarsförmåga.

- Vi är väldigt glada över rekryteringen av Jan Zetterman som chef region Öst och medlem i förvaltningsavdelningens ledning. Jans erfarenheter av att leda organisationer i förändring och hans målinriktade arbete med ständiga förbättringar inom organisation och mot kund kommer att bidra till avdelningens och regionens utveckling, säger Lars Nylund, fastighetsdirektör på Fortifikationsverket.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY