Image

Ny marknadsområdeschef på Skandia Fastigheter

Karriär David Olofsson firar snart två år som anställd på Skandia Fastigheter. Han började som bostadsförvaltare och blir nu marknadsområdeschef för bostäder i Göteborg.
Publicerad den 24 Januari 2018
David Olofsson. Bild: Skandia Fastigheter
David Olofsson.

David Olofsson har ett förflutet som gruppchef i försvarsmakten med uppdrag i både Sverige och utomlands. Därefter var han fastighetsförvaltare hos HSB i Göteborg i ett antal år och sedan snart två år arbetar han med bostadsförvaltning hos Skandia Fastigheter i Göteborg.  

– Målet för oss i marknadsområdet är att fortsätta äga och utveckla bland de bästa hyreslägenheterna som finns i den region vi verkar. Utöver det ser jag fram emot att bidra till att skapa en långsiktigt god avkastning genom den byggrättsportfölj om cirka 4 000 nya lägenheter som vi förfogar över i Göteborgsområdet, säger David Olofsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige