Image

Ny CFO på Hemsö

Bolag Rutger Källén har utsetts till ny CFO på Hemsö. Han kommer närmast från tjänsten som finanschef på bolaget och efterträder Hemsös tidigare CFO Eva Bång.
Publicerad den 19 Augusti 2016

– Hemsö är ett välskött och framgångsrikt fastighetsbolag och jag ser fram mot att i rollen som CFO bidra till Hemsös fortsatta tillväxt, säger Rutger Källén.

I uppdraget som CFO för Hemsö ingår ansvar för ekonomi- och finansavdelningen. Rutger Källén kommer att ingå i Hemsös koncernledning och tillträder rollen den 1 september.

Vidare tillträder Ingrid Östhols den 1 oktober rollen som tillförordnad kommunikationschef. Hon arbetar i dag som senior kommunikationskonsult och har tidigare varit kommunikationschef på bland annat PA resources.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige