Image

Hemsö storköper i Finland

Transaktioner Hemsö har tecknat ett ramavtal avseende förvärv av äldreboenden, trygghetsbostäder och förskolor belägna framförallt i Storhelsingfors och Tammerfors. Säljare är YIT.
Publicerad den 16 Juni 2016

Totalt omfattar ramavtalet ett uppskattat underliggande fastighetsvärde om 698 miljoner kronor (75 miljoner euro) och sträcker sig som längst till sista december 2018.

- Hemsös verksamhet i Finland står på stabil grund och vi har goda förutsättningar för fortsatt expansion, något som denna affär är ett bra bevis på säger Hemsös vd Per Berggren.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige