Image

NREP först ut i nya Viared

Bygg/Arkitektur NREP uppför 40 000 kvadratmeter lager för Aditro Logistics i västra Viared i Borås. Det blir den första etableringen på det nya, utvidgade, företagsområdet.
Publicerad den 17 September 2013
NREP bygger för Aditro i Borås. Bild: MBC/Charmilla
NREP bygger för Aditro i Borås.

NREP uppför 40 000 kvadratmeter lager för Aditro Logistics i västra Viared i Borås. Det blir den första etableringen på det nya, utvidgade, företagsområdet.

Fastigheten ska stå klar för inflyttning under tredje kvartalet 2014.

- Vi är nöjda över att Aditro väljer att expandera med oss. Vi bygger en tids- och kostnadseffektiv byggnad och kan därför genomföra en affär som både vi och Aditro är nöjda med, säger Rickard S Dahlberg, partner på NREP.

- Aditro är i en spännande expansionsfas. Vi har under en period planerat att etablera ett logistikcenter i Västsverige. NREP tillhandahåller en effektiv byggnad i ett attraktivt område som stödjer vår och våra kunders expansion, säger Matthias Kettelhoit, vd för Aditro Logistics.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Låg aktivitet på transaktionsmarknaden – men fortfarande mycket kapital som kommer fortsätta investera"

Bolag CBRE stärker sin rådgivningsverksamhet med Daniel Hummel som ny vd för den svenska verksamheten. För Fastighetssverige berättar han om nya tjänsten på CBRE, återkomsten till fastighetsbranschen och ger sin syn på transaktionsmarknaden 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige