Image

Sveareal fyller upp 33 000 kvadratmeter i Borås

Uthyrning Netonnet har tecknat avtal med Sveareal om 33 000 kvadratmeter i fastigheten Trucken 1 (Aditros nuvarande byggnad) i Viared.
Publicerad den 13 November 2014
Sveareal utvecklar 33 000 kvadratmeter åt Netonnet i Borås. Bild: Sveareal
Sveareal utvecklar 33 000 kvadratmeter åt Netonnet i Borås.

Avtalet omfattar även en tillbyggnad om 1 500 kvadratmeter kontor och blir Netonnets huvudkontor och centrallager. Inflyttning i de nya lokalerna planeras till september 2015.

Aditro lämnar fastigheten i vår.

- Det är glädjande att vi tillsammans med vår kund Netonnet har hittat ett långsiktigt samarbete och tillgodoser deras behov av ytterligare lagerkapacitet i Borås, säger Sveareals marknadsområdeschef Peter Olsson.

- Vi hyr flera lokaler i landet av Sveareal och har mycket positiva erfarenheter av Sveareal som hyresvärd. Vi känner oss trygga med val av lokal och kan nu ta nästa steg i målsättningen att vara Sveriges ledande hemelektronikaktör, säger Harald Ennen, vd på Netonnet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Försiktig bostadsoptimism: Då vädrar mäklarna morgonluft

Ekonomi/Finansiering Svensk Mäklarstatistiks rapport för maj månad visar på en bostadsmarknad som fortsatt pekar svagt uppåt. Till viss del beror detta på att efterfrågan på nya bostäder är större än tillgången just nu och att maj är en månad då det traditionellt görs mycket affärer. Fastighetssverige har pratat med två av de stora mäklarfirmornas verkställande direktörer och fått deras syn på trendbrottet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige