Image

Novi hyr ut nyproduktion i Göteborg

Bostäder Novi Real Estate och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv nyproducerar lägenheter i centrala Göteborg.
Publicerad den 16 December 2016

Under december månad har 65 nya hyresrätter färdigställts på Torggatan/Klädpressaregatan i kvarteret Göta Kanal. En tidigare kontorsfastighet har byggts om till moderna lägenheter med hög standard. Intresset har varit stort och samtliga 65 lägenheter förmedlades genom Boplats Göteborg.

– Det är glädjande att kunna erbjuda göteborgarna ett modernt boende i ett uppskattat centralt läge. Av det stora intresset så märker vi inte bara av bostadsbristen utan även att det vi tillhandahåller är en önskvärd och efterlängtad produkt, säger Jimmy Ronstad, regionansvarig på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige