Image

Novi hyr ut nyproduktion i Göteborg

Bostäder Novi Real Estate och Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv nyproducerar lägenheter i centrala Göteborg.
Publicerad den 16 December 2016

Under december månad har 65 nya hyresrätter färdigställts på Torggatan/Klädpressaregatan i kvarteret Göta Kanal. En tidigare kontorsfastighet har byggts om till moderna lägenheter med hög standard. Intresset har varit stort och samtliga 65 lägenheter förmedlades genom Boplats Göteborg.

– Det är glädjande att kunna erbjuda göteborgarna ett modernt boende i ett uppskattat centralt läge. Av det stora intresset så märker vi inte bara av bostadsbristen utan även att det vi tillhandahåller är en önskvärd och efterlängtad produkt, säger Jimmy Ronstad, regionansvarig på Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY