Image

Novi tar in ny partner

Bolag Jonas Weimer blir ny uthyrningsansvarig och partner i Novi.
Publicerad den 31 Augusti 2016

Jonas Weimer kommer närmast från en tjänst som Leasing and Development Manager Retail inom Newsec Asset Management. Under åren 2008-2010 var han uthyrningsansvarig för EFM:s uthyrningsverksamhet i Sverige och dessförinnan på Colliers International.

Jonas Weimer tillträder som uthyrningsansvarig den 1 september.

– En viktig framgångsfaktor är att kunna erbjuda nyckelpersoner delägarskap och ett steg i att etablera Novi Real Estate som ett av de ledande bolagen i landet på externförvaltningsmarknaden. Jonas kommer att tillföra specialistkompetens till fördel för våra kunder, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Novi Real Estate på Branschguiden

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden.
Novi är latin för ny, och det passar oss. Vi vill vara nytänkande och nyskapande. Även loggan står för nyskapande – en symbol för att vi inte följer ett utstakat spår utan kan och vågar bryta ny mark.
Vi förvalt...

Läs mer om Novi Real Estate på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Boverket om investeringsstöden: "Ser inte vilka syften som uppnås med det här"

Bostäder Boverket bekräftar den mörka bild för utvecklare med investeringsstöd utanför storstadsregionerna som målades upp på Fastighetssverige i fredags, efter regeringens senaste ändring.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY