Image

Novi tar in ny partner

Bolag Jonas Weimer blir ny uthyrningsansvarig och partner i Novi.
Publicerad den 31 Augusti 2016

Jonas Weimer kommer närmast från en tjänst som Leasing and Development Manager Retail inom Newsec Asset Management. Under åren 2008-2010 var han uthyrningsansvarig för EFM:s uthyrningsverksamhet i Sverige och dessförinnan på Colliers International.

Jonas Weimer tillträder som uthyrningsansvarig den 1 september.

– En viktig framgångsfaktor är att kunna erbjuda nyckelpersoner delägarskap och ett steg i att etablera Novi Real Estate som ett av de ledande bolagen i landet på externförvaltningsmarknaden. Jonas kommer att tillföra specialistkompetens till fördel för våra kunder, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige