Image

Novi: 40 uthyrningar sedan april

Uthyrning Under april månad inledde Novi Real Estate förvaltningsuppdraget med Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv, innefattande 69 fastigheter fördelat på cirka 505 000 kvadratmeter till ett värde av cirka 23 miljarder kronor. Sedan dess har ett 40-tal uthyrningar genomförts. Bland annat har man hyrt ut till Moderaterna på Blasieholmen.
Publicerad den 21 September 2016

- Uppstarten av förvaltningsuppdraget med Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv har präglats av högt tempo och ett synnerligen gott engagemang likväl som positiv energi av alla delaktiga kollegor. Det är oerhört glädjande att nu kunna blicka tillbaka på den första tiden med uppdraget och notera att vi har en fantastisk leverans inom vår uthyrningsverksamhet vilket är ett kvitto på att vi gör det rätt, säger Jonas Weimer, uthyrningsansvarig på Novi Real Estate AB.

Bland Novi Real Estates genomförda uthyrningar kan nämnas bland annat Moderata Samlingspartiet som har tecknat ett sjuårigt hyresavtal om 1 647 kvadratmeter på Blasieholmsgatan 4. Leeads AB har tecknat ett treårigt hyresavtal om 490 kvadratmeter på Norrmalmstorg 16. Attollo AB har tecknat ett femårigt hyresavtal om 310 kvadratmeter på Kungsgatan 50. Arbetsmarknadsförvaltningen Stockholm Stad har tecknat ett treårigt hyresavtal om 1 648 kvadratmeter på Rosenlundsgatan 52.

- Hyresmarknaden är enormt stark och vi har ett synnerligen eftertraktat fastighetsbestånd att förvalta innefattande centralt belägna kontorsfastigheter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala samt Helsingborg. Novi Real Estate har tagits emot mycket väl av marknaden och flödet av intresseförfrågningar för dessa premiumfastigheter är riktigt starkt. Vi ser positivt på framtiden med hög aktivitet, låga vakanser samt en god hyrestillväxt, säger Jonas Weimer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige