Image
Next Step
Next Step

Next Step Group tecknar nytt hyresavtal i Nya Hovås

Uthyrning Sats och Next Step Group storsatsar med padel och gym i Nya Hovås.
Publicerad den 4 September 2020

Sats tar plats i Nya Hovås med en ny träningsanläggning utöver det vanliga. Utöver ett toppmodernt träningscenter kommer man även erbjuda tre padelbanor i egen regi.
– I somras testade vi med en padelbana på torget som blev ett väldigt uppskattat inslag i området. Jag är övertygad om att Sats kommer att tas emot med öppna armar, säger Louise Heilborn, projektutvecklingsansvarig på Next Step Group.

Nya Hovås snabba utveckling och befolkningstillväxt har bäddat för större etableringar, och när Next Step Group nu lyckats få gymjätten Sats ombord är det ännu ett bevis på både områdets och varumärkets dragningskraft.
– Vi har sneglat på varandra ganska länge och det är kul att få hälsa SATS välkomna i gänget. Sedan känns det ju extra bra med aktörer som nysatsar i dessa oroliga tider, säger Louise Heilborn.

Genom Sats etablering i Nya Hovås förstärks områdets hälsoprofil ytterligare. Sedan tidigare finns Friskis & Svettis i Kodakhuset, och Peoples Training med sin inriktning på individuell personlig träning. I den nya byggnaden, kallad Indigo, skapas över 2 000 kvadratmeter gym och padelhallar samt en gruppträningssal som även kan användas för basket och andra bollsporter. Med över sju meter högt i tak och en stor uppglasad fasad säkerställs både utrymme och ljus – fjärran från både traditionella gym och padelhallar.
– Vi vill etablera oss på platser där människor bor, jobbar och lever. Nya Hovås är en levande stadsdel där vi kan vara tillgängliga för många och tillsammans med våra befintliga center i området, Sats Sisjön och nyrenoverade Sats Askim, ökar vi träningsmöjligheterna radikalt för boenden i sydvästra Göteborg. Vi har haft en bra process tillsammans med Next Step Group och vi ser verkligen fram emot etableringen, säger Pelle Magnusson, Regional Manager, Sats Sverige.

Nya fastigheten Indigo placeras norr om Hovås Allé i anslutning till den kommande förskolan. Byggstart sker med markarbete redan denna vecka, och planerad inflyttning i februari 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige