Image
Jacob Torell och Erik Selin

Next Step Group säljer fastighetsbestånd

Bolag Next Step Group säljer sin del av fastighetsbeståndet i Nya Hovås till Bygg-Göta Fastigheter. Samtidigt ökar Balder och Jacob Torell sitt ägande i Next Step Group.


Skanska investerar cirka 340 miljoner kronor i ett bostadskvarter i Nya Hovås.

Skanska investerar 340 miljoner i Nya Hovås

Transaktioner Skanska investerar cirka 340 miljoner kronor i bostadskvarteret Galleriet i Nya Hovås utanför Göteborg. Totalt kommer 116 Svanenmärkta bostäder att uppföras, både bostadsrätter och ägarlägenheter.


Träkontorshuset Nodi är fullt uthyrt och inflyttningsklart.

Nya Hovås flaggskepp i trä fullt uthyrt

Bygg/Arkitektur Next Step Groups kontorshus i trä står klart och är fullt uthyrt. Nu flyttar de första hyresgästerna in i Nodi, trähuset som blir navet i den expansiva stadsdelen Nya Hovås utanför Göteborg.


Next Step

Next Step Group tecknar nytt hyresavtal i Nya Hovås

Uthyrning Sats och Next Step Group storsatsar med padel och gym i Nya Hovås.


Göteborg.

Magnolia köper mark i Göteborg av Veidekke

Transaktioner Magnolia Bostad tecknar avtal om förvärv av mark med lagakraftvunnen detaljplan i Nya Hovås, Göteborg. På fastigheten Hovås 451:67 planeras cirka 180 boenden om cirka 11 200 kvadratmeter BTA. Säljare är Veidekke.


Nya hyresgäster till Nya Hovås

Uthyrning Två restauranger och franska designföretaget Yellow Korner slår upp sina dörrar under sommaren och hösten.


Han får uppdraget att utveckla Nya Hovås

Bolag Nya Hovås Stadsutveckling hämtar in en ny vd för att fortsätta utvecklingen av området.


Skanska säljer till Northern Horizon

Transaktioner Skanska har sålt ett vård- och omsorgsboende med 51 vårdplatser i Nya Hovås, Göteborg, till Northern Horizon (Nordiska Vårdhem AB). Vårdboendet som planeras att byggstartas i mars 2018 överlämnas till kund i samband med färdigställande hösten 2019.


Bygg-Göta och Next Step Group miljardsatsar tillsammans i Nya Hovås

Bolag Bygg-Göta och Next Step Group bildar tillsammans Nya Hovås Fastigheter, ett joint venture-bolag med en 50/50 ägarfördelning. I samband med bolagsbildningen förvärvar det nya JV-bolaget samtliga kommersiella fastigheter i Nya Hovås av Next Step.


Next Step Group finalist i Retail Awards

Bolag Next Step Groups Small Shops-koncept i Nya Hovås är en av tre finalister i kategorin Årets butikskoncept. Vinnarna koras den 16 maj på en gala på Münchenbryggeriet i Stockholm.


Invigning av spektakulära Spektrum i Nya Hovås

Bygg/Arkitektur Nu invigs den centrala mittpunkten i Nya Hovås, strax utanför Göteborg. Multifunktionsbyggnaden Spektrum, som rymmer ett brett spann av verksamheter som skola, ”small shops”, restaurang och bowlinghall, kommer att sjuda av liv, morgon som kväll.


Se förslagen på Nya Hovås här

Bygg/Arkitektur Fem välrenommerade arkitektkontor har ritat förslag på Familjebostäders bostadsprojekt Uggleberget i Nya Hovås. Samtliga utgår från, och är inspirerade av, naturen i området. Nu ska en jury fatta beslut om vilket förslag som ska förverkligas. Se bilderna på förslagen här.


Next Step Group bygger galleria i nya Hovås.

Next Step bygger galleria i nya Hovås

Bygg/Arkitektur Next Step påbörjar bygget av Spektrum, en 5 000 kvadratmeter galleria i Nya Hovås.


Klartecken för storsatsning i Hovås

Bygg/Arkitektur Nu har detaljplanen för Nya Hovås fått grönt ljus. Projektet passerar därmed den största milstolpen hittills, och snart börjar byggandet av 850 lägenheter, handel, kontor och skola.


Två tunga aktörer köper in sig i Nya Hovås

Bygg/Arkitektur Två aktörer går in i projektet Nya Hovås om totalt 1 200 nya bostäder.