Image
Fleminggatan 20 i Stockholm.

Sats hyr i F20

Uthyrning Europa Capital har genom sin lokala ägarrepresentant NCAP undertecknat ett nytt hyresavtal med gymkedjan Sats.


Next Step

Next Step Group tecknar nytt hyresavtal i Nya Hovås

Uthyrning Sats och Next Step Group storsatsar med padel och gym i Nya Hovås.


Korsningen Fleminggatan/Scheelegatan på Kungsholmen i Stockholm.

Sats öppnar i Brädstapeln

Uthyrning Boende och verksamma på Kungsholmen får under hösten 2019 tillgång till en ny dagligvarubutik och ett ökat serviceutbud i kvarteret Brädstapeln i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan. Utöver nya Ica Kvantum Kungsholmen och ett nytt Systembolag är det nu klart att Sats kommer att öppna ett helt nytt träningscenter i fastigheten.


Lokalmarknadsdagen
Gunnar Persson, Ulf Kamne, Christina Ingelsten och Thomas Dahl, pratar om Jubileumssatsningen på Lokalmarknadsdagen den 10 september.

Samarbete ska ge 7 000 extra bostäder

Lokalmarknadsdagen På Lokalmarknadsdagen den 10 september diskuteras Jubileumssatsningen där 7 000 extra bostäder skapas genom ett samarbete mellan staden och byggherren.


Sats öppnar sin tredje anläggning i Karlstad

Bolag Sats i Karlstad öppnar senare i vår sitt tredje träningscenter. Under torsdagen blev det klart att man blir ny hyresgäst i den så kallade Syrefabriken på Lamberget.


Sats utökar i Vällingby City

Uthyrning Sats utökar sitt träningscenter i Vällingby City från dagens 1 700 kvadratmeter till drygt 2 600 kvadratmeter i ett tioårigt avtal.


Fabege hyr ut 2 000 kvadratmeter i Hammarby Sjöstad

Uthyrning Fabege hyr genomfört en uthyrning om mer än 2 000 kvadratmeter i Hammarby Sjöstad i Stockholm.


Humlegården hyr ut till Sats

Uthyrning Humlegården Fastigheter har skrivit ett tioårigt kontrakt med Sats som kommer att etablera ett nytt träningscenter i Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan 57.