Image
Sats öppnar på gatuplan i The Corner.
Sats öppnar på gatuplan i The Corner. Bild: Wingårdhs

Sats öppnar hos Peab i Hyllie

Uthyrning Nu är det klart att träningskedjan Sats blir den tredje hyresgästen att teckna avtal i The Corner som Peab Fastighet utvecklar mitt i Hyllie. SATS planerar att slå upp portarna för sitt nya gym under våren 2023.
Publicerad den 5 April 2022

– Sats har funnits i Malmö i över 20 år och vi dubblar nu antalet gym från fyra till åtta under det närmsta året. Gymmet i The Corner blir ett mindre gym med ett mer nischat koncept med högintensiv träning och det senaste inom träningsutrustning. Vi letade efter ett läge som är lättillgängligt för alla och gymmet i The Corner kommer att bli vårt mest kommunikationsnära gym. Det ska bli riktigt kul att komma igång, berättar Pelle Magnusson, Project Leader Development på Sats.

Sats planerar att öppna det nya gymmet i The Corner under våren 2023. Sats hyr 700 kvadratmeter beläget på gatuplan. Co-working aktören Genetor och Parkering Malmö är sedan tidigare klara som hyresgäster.
– I The Corner har vi som mål att skapa en byggnad där människans välmående är i fokus samtidigt som vi arbetar aktivt med att skapa ett så miljömässigt hållbart hus som möjligt. Både insidan och utsidan räknas och vi ser att det finns koppling mellan arbete, prestation och människa. Vi är därför glada att välkomna träningskedjan SATS till The Corner, det kommer bli en stor tillgång för platsen och för alla våra hyresgäster i huset, avslutar Christian Dahlman, affärsenhetschef på Peab Projektutveckling.

Fakta The Corner
Total kontorsyta: 7 000 kvadratmeter.
Minsta möjliga kontorsyta: 300 kvadratmeter.
Färdigställande: Mars 2023.
Våningar: Sju.
Utemiljöer: Tre takterrasser och lummig innergård.
Faciliteter: Omklädningsrum och dusch. Möjlighet att hyra extra konferensrum via co-working aktören Genetor.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige