Image

Sats öppnar i Mall of Scandinavia

Uthyrning Sats öppnar ett drygt 2 200 kvadratmeter stort träningscenter i Mall of Scandinavia som invigs i höst.
Publicerad den 8 Januari 2015
Sats öppnar i Mall of Scandinavia Bild: BAU/Benoy
Sats öppnar i Mall of Scandinavia

Den nya stadsdelen Arenastaden tar nu form med närmare 2 000 bostäder och omkring 30 000 arbetsplatser med en rad etableringar av huvudkontor. När Mall of Scandinavia slår upp portarna mitt i Arenastaden kommer man inte bara att kunna bjuda på ett shopping- och matutbud av internationellt snitt, utan även ett brett och högklassigt serviceutbud för de många närboende och långväga besökare.

? Det är fantastiskt att kunna presentera denna toppmoderna Sats-anläggning som kommer att bidra till att göra Mall of Scandinavia till ett självklart nav för service och upplevelser för alla som bor och arbetar i och omkring Arenastaden, säger Lars-Åke Tollemark, Nordenchef på Unibail-Rodamco.

? Att vi öppnar nytt i Solna och i Mall of Scandinavia känns oerhört spännande. Inte bara för att vi kan erbjuda våra medlemmar ett helt nytt och supermodernt träningscenter, utan även för att vi nu kan öka möjligheten till träning för fler människor som bor eller arbetar i Solna, säger Sats Sverigechef Linda-Li Wallin.

Den nya anläggningen blir 2 237 kvadratmeter och kommer att erbjuda ett modernt och innovativt produktutbud som riktar sig mot träning, sport och upplevelse. Det nya träningscentret invigs i samband med öppningen av Mall of Scandinavia i höst.

Korta fakta om Mall of Scandinavia
# Skandinaviens största köpcentrum.
# 100 000 kvadratmeter shopping.
# 250 butiker & restauranger.
# Multiplexbiograf med IMAX.
# 4 000 parkeringsplatser.
# 7 minuter från Stockholm Central, nära E18/E4,15 minuter från Bromma flygplats, 25 minuter från Arlanda flygplats.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige