Image
Fleminggatan 20 i Stockholm.
Fleminggatan 20 i Stockholm. Bild: Catarina Harling

Sats hyr i F20

Uthyrning Europa Capital har genom sin lokala ägarrepresentant NCAP undertecknat ett nytt hyresavtal med gymkedjan Sats.
Publicerad den 9 April 2021
Annons
Image

Sats är nordens största gymkedja med verksamhet i alla de nordiska marknaderna och med totalt nästan 250 träningscenter. Denna uthyrning avser att komplettera det befintliga Sats-gymmet på grannfastigheten med ytterligare 341 kvadratmeter gymyta. Hyrestiden är cirka åtta år och tillträde beräknas ske i september 2021.

Uthyrningen skedde i samarbete med uthyrningsteamet på Cushman & Wakefield. Det är den tredje uthyrningen på fastigheten inom kort tid och innebär att man härmed optimerar användningen av fastighetens källarplan.
– Sen Sats Scheelegatan öppnade 2019 har gymmet varit mycket populärt med ett varierat gruppträningsutbud och gym-yta. Vi är därför glada över att kunna tillgodose efterfrågan med att vi utökar lokalen och därmed kunna möjliggöra träning för ännu fler, vilket vi tror kommer vara mycket uppskattat nu i en tid när fysisk aktivitet och folkhälsa är mer viktigt än någonsin, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager på Sats Sverige.
– Vi är glada över att genom denna uthyrning kunna bidra till att förbättra serviceutbudet i närområdet ytterligare samtidigt som det är en effektiv använding av byggnadens samtliga ytor. SATS-gymmet på Fleminggatan är enligt min mening en av hörnstenarna i det serviceutbud som kommer att uppskattas storligen av både de kontorshyresgäster som vi redan har tecknat hyresavtal med och de intressenter som vi för en dialog med för närvarande, säger James Pennington, Director på Europa Capital.
– Att skriva hyresavtal med SATS-gymmet som ligger granne med fastigheten är givetvis oerhört glädjande och dessutom resultatet av en fruktbar dialog som har mognat fram under fastighetsutvecklingsprocessen. Vi är glada över att härmed kunna möjliggöra för ännu fler träningssugna SATS-medlemmar att besöka och trivas på Fleminggatans moderna och fräscha SATS-enhet. Jag hälsar SATS varmt välkommen till Fleminggatan 20, säger John Routledge, partner på ägarrepresentanten NCAP.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så gick det för Wework i börsdebuten

Bolag Coworking-jätten noterades i New York på torsdagen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY