Image

Kungsleden hyr ut i Högsbo

Uthyrning Kungsleden hyr ut till Ironworks Health & Fitness Center i fastigheten Högsbo 13:4.
Publicerad den 19 Augusti 2016
Annons
Image
Ironworks flyttar in i sina lokaler den 1 december. Bild: Kungsleden
Ironworks flyttar in i sina lokaler den 1 december.

Kungsleden har tecknat ett sexårigt hyresavtal med Ironworks Health & Fitness Center om 1 304 kvadratmeter i fastigheten Högsbo 13:4 i Kungsledens Högsbokluster. Ironworks ska öppna ett modernt dygnetruntöppet gym i lokalen på EA Rosengrens gata 19.

– Det jobbar 20 000 människor i Högsbo/Sisjön varje dag och området är perfekt för vårt nya gym. Vi ser mycket fram emot att kunna erbjuda ett modernt gym med personlig service till alla som jobbar och bor i närheten, säger Olov Attmarsson som äger Ironworks Health & Fitness Center tillsammans med Lars Berglund.

– Vi är mycket glada att kunna öka utbudet av träningsställen i Högsbo genom att hälsa Ironworks välkomna som hyresgäst hos oss, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg på Kungsleden.

Ironworks flyttar in i sina nya lokaler den 1 december 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetsägarna varnar: Ekonomisk tvärnit om Riksbanken fullföljer räntebanan

Ekonomi/Finansiering Riksbankens planerade räntehöjningar riskerar att leda till en tvärnit i den svenska ekonomin enligt Fastighetsägarna. För Fastighetssverige berättar chefsekonomen Tomas Ernhagen mer om hur utvecklingen kan komma att se ut det närmaste året och vilka risker som finns för ekonomin om Riksbanken höjer räntan bortom 1,25 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige