Image

Kungsleden hyr ut i Kungälv

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Göteborgs Lackcenter AB om 890 kvadratmeter verkstad och kontor i fastigheten Kylaren 4 i Kungälv norr om Göteborg. Dessutom hyr företaget gårdsyta om cirka 800 kvadratmeter på samma fastighet, samt uppställningsplats för bilar på fastigheten Högsbo 20:13 i Göteborg.
Publicerad den 14 Oktober 2016
Kylaren 4. Bild: Kungsleden
Kylaren 4.

Fastigheten Kylaren 4 ligger i Rollsbo industriområde, cirka sex minuter från centrala Kungälv och cirka 20 minuter från centrala Göteborg med bil.

– Vi är inne i ett expansivt skede och är glada att Kungsleden kunde erbjuda oss en lokal med bra läge och dessutom plats för uppställning av bilar i både Kungälv och Högsbo, säger Marko Kreivi, vd på Göteborgs Lackcenter AB, som är specialister på alla typer av lackeringar och plåtarbeten.

– Vi hälsar Göteborgs Lackcenter välkomna som hyresgäst hos oss och ser fram emot att anpassa lokalerna för deras verksamhet under de närmaste månaderna, säger Nicklas Arfvidsson, regionchef Göteborg på Kungsleden.

Tillträdesdatum är i mars 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige