Image

Kungsleden utser ny finanschef

Karriär Kungsleden har utnämnt Fredrik Sandell till finanschef. Han började på företaget som finansanalytiker 2011 och har successivt axlat det operativa ansvaret för finansområdet inom Kungsleden sedan 2013.
Publicerad den 13 Oktober 2016
Fredrik Sandell. Bild: Kungsleden
Fredrik Sandell.

Som finanschef fortsätter Fredrik Sandell att ha det operativa ansvaret för Kungsledens finansverksamhet. Han rapporterar även fortsättningsvis till Anders Kvist, vice vd och ekonomi- och finansdirektör.

– Fredrik har successivt axlat det operativa ansvaret för Kungsledens finansverksamhet på ett utmärkt sätt och för Kungsleden som arbetsgivare är det särskilt glädjande att vi kan internrekrytera till tunga chefspositioner, säger Anders Kvist, vice vd och ekonomi- och finansdirektör på Kungsleden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska SBS växa i Norge: "Jätteintressant marknad"

Bolag Studentbostäder i Norden fortsätter sin expansionsresa och sätter ner knappnålen i ett nytt land på etableringskartan. Vd:n Rebecka Eidenert berättar för Fastighetssverige om premiärköpet i Norge, hur man ser på marknaden och om tillväxtplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY