Image
Klara Townhouse på Olof Palmes gata 23 i Stockholm.
Klara Townhouse på Olof Palmes gata 23 i Stockholm. Bild: JLL

JLL får uthyrnings- och utvecklingsuppdrag för Klara Townhouse

Uthyrning JLL har fått uthyrnings- och utvecklingsuppdrag för Klara Townhouse, Lagern 15 av LO. Fastigheten är centralt belägen, invid Norra Bantorget i Stockholm, på Olof Palmes gata 23.
Publicerad den 26 November 2020
Annons
Image

Fastigheten består av 2 000 kvadratmeter kontor fördelat på sex plan. JLL påbörjar utvecklingen av fastigheten till ljusa och flexibla kontor med bevarad charm samt uppfräschning av entré och trapphus.

Projekt Klara Townhouse är ytterligare en satsning från fastighetsägaren. LO äger flera fastigheter runt Norra Bantorget, bland annat Lagern 11 (Klara Omega) och Klockan 10. JLL har sedan tidigare uppdrag av LO för de fastigheterna och arbetar på att skapa ett kluster av attraktiva och topputvecklade fastigheter i området.
– Vi fortsätter att utveckla våra centrala fastigheter och är glada att utöka samarbetet med JLL, säger Frank Henriksson, vd för Kungslagern (LO).
– Det är mycket glädjande att vi får fortsatt förtroende från vår uppdragsgivare LO att utveckla och hyra ut ännu en fastighet vid Norra Bantorget. Vi ser fram emot att fylla Klara Townhouse med nya hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing, JLL.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY